Despre firma noastra

Aqua Star,  primul aquaparc din regiune,  a fost infiintat in anul 2013 din fonduri europene. Ca localizare se afla foarte aproape, la cca. 3 km de municipiul Satu Mare, la 10 km de granita cu Ungaria si la 25 km de granita cu Ucraina. 

Societatea noastra S.C. Solarex S.R.L. mai detine agentia de turism Solarex Tours cu o experienta profesionala din anul 2002. Agentia noasrta va sta la dispozitie cu  pachete turistice complexe, care include cazare, transfer si bilet de intrare la parcul nostru acvatic, chiar si cu niste programe facultative interesante cu scopul de a cunoaste putin cultura si istoria Transilvaniei de nord. Totodata va stam la dispozitie cu o paleta completa de servicii turistice, cazari, bilete de avion, circuite si sejururi.

Va asteptam cu drag sa profitati cu incredere de toate serviciile oferite de noi!

 Cine suntem ?

AquaStar este primul şi în acest moment UNICUL aquaparc din regiune. Realizat de S.C Solarex S.r.l. din Satu Mare, prin cofinanţare din fonduri europene, obiectivul a fost dat în folosinţă în data de 1 iunie 2013. AquaStar este atracţia principală a viitorului Complex turistic- balnear în curs de dezvoltare, proiectat pe un perimetru de 20 ha. Aquaparcul se află la 3 km de la centrul istoric al municipiului Satu Mare, la 10 km de graniţa cu Ungaria şi la 25 km de graniţa cu Ucraina. 

 

Agenţia de turism Solarex Tours cu oferte complexe şi experienţă profesională în servicii turistice oferite din anul 2002.

NOU! Odată cu deschiderea aquaparcului AquaStar, pe lângă seviciile tradiţionale ale agenţiei Solarex Tours, oferă şi pachete turistice complexe pentru sejururi axate pe welness şi  SPA, la cel mai modern aquaparc din regiune: AquaStar Satu Mare

 

Vă aşteptăm cu drag să  profitaţi de toate serviciile oferite de noi!