Örömünkre szolgál, hogy a régió jelenleg legnagyobb és legmodernebb finn szaunájával szolgálhatunk az Önök kényeztetésére.

   Ennek ellenére, szaunánk férőhelye korlátozott, főképp amikor szaunamesterünk minden hétfőn, szerdán, péntek valamint szombat  délutánonként, egyedi módon melegíti fel az ellazulni vágyókat, segít csökkenteni a napi stresszt és kényezteti érzékeiket a szeánszok folyamán.

   Annak érdekében, hogy a szaunázás kényelmesebben zajlodhasson, mostantól opcionálisan CSAK felár ellenében tudja biztosítani helyét a szeánszokra. Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni következő szauna szeánszunkról, sőt, garantált helyet szeretne biztosítani magának, barátainak az említett napokon zajlódó szeánszokra (18.00, 19.00 valamint 20.00 órától), 2 lej/1 alkalom vagy 5 lej/3 alkalom  összeg kifizetése teszi lehetővé az Ön számára a szeánszon való részvételt.

   Mivel egy szeánsz alkalmával csupán 35 jegy kerül eladásra, kényelmük érdekében, megkérjük Önöket, a szauna szeánszon való részvételi szándékukat jelezzék a recepción, a belépőjegy megvásárlásakor.

 

Akik nem rendelkeznek speciális karkötővel (nem szeretné kifizetni a fent emlitett összeget), azoknak rendelkezesükre állnak a többi szaunáink.

Szeretettel várjuk Önöket!

 

Szerezzünk örömöt az Aquastar kényeztető csomagjaival!

 

    Extraszezonba lépve sokak örömére újra váltható Hétköznapi kényeztetés jegy hétfőtől-péntekig 10 és 14 óra között. A jegy  kortól függetlenül 16 lejbe kerül és magába foglalja a fedett medencék használatát. A vendégek kérésének eleget téve ismét  kiváltható a Szieszta jegy 20 lejért, ami hétköznaponként 14-17 óra között érvényes kortól függetlenül. A Szieszta jegy a medencehasználat mellett a szaunavilág korlátlan használatát is magába foglalja.

    Gondolva azokra, akik munka vagy iskola után vágynak egy kis hétköznapi kényeztetésre, ismét válthatók délutáni akciós jegyek 20 lejért felnőtteknek, 15 lejért gyerekeknek, nyugdíjasoknak vagy tanulói igazolvánnyal rendelkezőknek. Ezek a délutáni akciós jegyek kizárólag hétköznapra érvényesek 17-21 óra között. Minden egyes jegytípus magába foglalja a szekrényhasználatot.

Az akciós csomagok  csak a hétköznapokra vonatkoznak!