Örömünkre szolgál, hogy a régió jelenleg legnagyobb és legmodernebb finn szaunájával szolgálhatunk az Önök kényeztetésére.

Ennek ellenére, szaunánk férőhelye korlátozott, főképp amikor szaunamesterünk minden hétfőn, szerdán valamint péntek délutánonként, egyedi módon melegíti fel az ellazulni vágyókat, segít csökkenteni a napi stresszt és kényezteti érzékeiket a szeánszok folyamán.

Az Önök kérésének eleget téve és annak érdekében, hogy a szaunázás kényelmesebben zajlodhasson, mostantól opcionálisan, 5 lej felár ellenében biztosítani tudja helyét a szeánszra. Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni következő szauna szeánszunkról, sőt, garantált helyet szeretne biztosítani magának, barátainak az említett napokon zajlódó szeánszokra (18.00 valamint 19.00 órától), most lehetősége nyílik erre. Ezen összeg kifizetése garantálttá teszi az Ön számára a szeánszon való részvételt.

Mivel egy szeánsz alkalmával csupán 35 jegy kerül eladásra, kényelmük érdekében, megkérjük Önöket, a szauna szeánszon való részvételi szándékukat jelezzék a recepción, a belépőjegy megvásárlásakor.

A 20.00 órakor kezdődő napzáró szauna szeánszunkra nem érvényes ez a szabály.

Szeretettel várjuk Önöket!

Megnyitottuk az AQUA MEDICA kezelő központot az AQUASTAR Aquaparkban!