Örömünkre szolgál, hogy a régió jelenleg legnagyobb és legmodernebb finn szaunájával szolgálhatunk az Önök kényeztetésére.

 

   Ennek ellenére, szaunánk férőhelye korlátozott, főképp amikor szaunamesterünk minden hétfőn, szerdán valamint péntek délutánonként, egyedi módon melegíti fel az ellazulni vágyókat, segít csökkenteni a napi stresszt és kényezteti érzékeiket a szeánszok folyamán.

 

   Annak érdekében, hogy a szaunázás kényelmesebben zajlodhasson, mostantól opcionálisan CSAK felár ellenében tudja biztosítani helyét a szeánszokra. Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni következő szauna szeánszunkról, sőt, garantált helyet szeretne biztosítani magának, barátainak az említett napokon zajlódó szeánszokra (18.00, 19.00 valamint 20.00 órától), 2 lej/1 alkalom vagy 5 lej/3 alkalom  összeg kifizetése teszi lehetővé az Ön számára a szeánszon való részvételt.

 

   Mivel egy szeánsz alkalmával csupán 35 jegy kerül eladásra, kényelmük érdekében, megkérjük Önöket, a szauna szeánszon való részvételi szándékukat jelezzék a recepción, a belépőjegy megvásárlásakor.

 

Akik nem rendelkeznek speciális karkötővel (nem szeretné kifizetni a fent emlitett összeget), azoknak rendelkezesükre állnak a többi szaunáink.

Szeretettel várjuk Önöket!

    Október 1-től, szombaton 10 órakkor ismét megnyitja kapuit a Vizek Birodalma, számos kedvezménnyel, akcióval várja a relaxálni vágyókat.

    Jóidőre való tekintettel, szombaton és vasárnap (október 1-2) megpróbáljuk újra megidézni a nyári szórakozast és örömmel hirdetjuk, hogy a csúszdák működni fognak!

     A kikapcsolódni vágyó vendégek még tisztább és korszerűbb környezetben pihenhetnek ezentúl minden nap, délelőtt 10 és este 9 óra között. Az őszi/téli időszakban a régi árakkal és mindenki által kedvelt akciós csomagokkal várják a fürdőzni vágyókat. A felnőtt jegy 30 lejbe, a nyugdíjas/egyetemista/diák jegy 20 lejbe, mig 4-14 év közötti gyerekek belépőjegye 15 lejbe kerül egy napra. A szaunahasználatért 10  lejt kell fizetni felnőtteknek, 14 év alattiak pedig 5 lej ellenében  használhatják a sókamrát. Ha valaki csak a szaunavilág szolgáltatásait  szeretné igénybe venni 120 percre 20 lejt kell fizetnie.

    Extraszezonba lépve sokak örömére újra váltható Hétköznapi kényeztetés jegy hétfőtől-péntekig 10 és 14 óra között. A jegy  kortól függetlenül 15 lejbe kerül és magába foglalja a fedett medencék használatát. A vendégek kérésének eleget téve ismét  kiváltható a Szieszta jegy 20 lejért, ami hétköznaponként 14-17 óra között érvényes kortól függetlenül. A Szieszta jegy a medencehasználat mellett a szaunavilág korlátlan használatát is magába foglalja.

    Gondolva azokra, akik munka vagy iskola után vágynak egy kis hétköznapi kényeztetésre, ismét válthatók délutáni akciós jegyek 20 lejért felnőtteknek, 15 lejért gyerekeknek, nyugdíjasoknak vagy tanulói igazolvánnyal rendelkezőknek. Ezek a délutáni akciós jegyek kizárólag hétköznapra érvényesek 17-21 óra között. Minden egyes jegytípus magába foglalja a szekrényhasználatot, az akciós csomagok pedig csak a hétköznapokra vonatkoznak!