Despre noi

Aquastar este primul și unicul aquaparc din regiune, fiind înființat în vara anului 2013. Realizat din fonduri europene și din capital propriu de către S.C. Solarex S.R.L., aquaparcul se află la aproximativ 5 km distanță de centrul municipiului Satu Mare, fiind foarte aproape,  la 10 km distanță și de granița Ungariei, și de 25 km de granița Ucrainei.

Aflat pe o suprafață de aproape 3,5 hectare, complexul acvatic este popular și în rândul oamenilor din județele vecine. Datorită piscinei încălzite din interior, aquaparcul vă stă la dispoziție și în zilele friguroase, geroase de iarnă.

Complexul Aquastar se mândrește cu o prezență anuală de aproape 300 000 de persoane. Atracțiile principale în sezonul estival sunt toboganele, care în perioadele călduroase ale anului funcționează cu parametrii maximi și permanent în timpul zilei. Vizitatorii noștri pot alege din mâncărurile gustoase și proaspete servite pe terasele aquaparcului, respectiv în restaurantul situat în interiorul complexului acvatic.

Lista cu cele mai îndrăgite servicii continuă cu baza de tratamente, Lumea Saunelor și cu cele două piscine cu apă termală. Aquaparcul deține și o parcare spațioasă cu aproape 300 de locuri, respectiv parcare amenajată pentru persoane cu handicap. Copii se pot bucura de un loc de joacă în incinta aquaparcului și de un teren de joacă situat pe lângă terasa Aquastar.

În camera mama și copilul mămicile pot să se retragă într-un loc intim pentru alăptare și pentru căteva momente liniștite alături de copii lor. Săptămânal se țin cursuri de înot în bazinul didactic situat în sala piscinelor pentru bebeluși și copii, respectiv adulți. Clienții noștri pot participa la ședințele de saune alături de un maestru calificat.

În extrasezon aquaparcul caută să vă facă plăcere cu organizarea băilor nocturne într-un ambient plăcut, relaxant cu muzică de cea mai bună calitate. Conducerea Aquastar se străduiește ca în cadrul complexului clienții să aibă toate posibilitățile si confortul necesar pentru o distracție și odihnă cât mai plăcută, într-un complex curat și civilizat de ultimă generație.

Conducerea AquaStar Satu Mare