ÜDVÖZÖLJÜK
Az Aquastar, a régió első aquaparkja 2013 nyarán nyitotta meg kapuit. A Solarex KFT, a létesítményt működtető vállalat célja egy olyan élményfürdő létrehozása volt, amellyel a szolgáltatások minőségét tekintve a világ bármelyik pontjáról ide látogató turista elégedett legyen.
SZAUNASZEÁNSZOK
hétfő-szerda-péntek-szombat délutanonként
Hogy feltöltődve, megújult energiákkal felszerelkezve távozzanak élményfürdőnkből, válasszák szaunaszeánszainkat. Képzett szaunamesterünk hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton 18, 19, illetve 20 órától „stresszmentesíti" vendégeinket. Önökre is számítunk.
SZOLGÁLTATÁSOK
Az Aquastar két termálvizes medencével, élményelemekkel ellátott kinti és benti medencével, úszómedencével, gyermekmedencével, csúszdákkal, szaunavilággal, kezelőbázissal, étteremmel, wellnes szolgáltatásokkal, hangulatos teraszokkal kényezteti az év minden napján a strandolni vágyókat.

Termálmedencéinket egy 1300 m-ről feltörő 70°C-os, és egy 600 m-ről feltörő 38°C-os termálvíz látja el.

Hazánkban is egyre népszerűbb a csecsemőknek kialakított mozgásforma a BABAÚSZÁS.

A kikapcsolódás oázisa Szatmárnémetiben.

A téli időszakban a fedett medencékhez hasonlóan az Aquastar a gasztronómiában is a „maximumon ég” .

Ép testben ép lélek, örök érvényű igazság.

A maximális kikapcsolódás érdekében vendégeink szaunavilágunkat is igénybe vehetik.

Kérem tekintse meg képgalériánkat.

Az Aquastar aquapark fedett medencéi az év minden napján — időjárástól, évszaktól függetlenül — a vendégek rendelkezésére állnak.

SZATMÁRNÉMETI AQUASTAR ÁRAK
 
EZÉRT „TERMÁLOZZON”
Az Aquastar termálvize gyógyászati hatása mellett, wellness és szépségápolási célokra egyaránt tökéletes választás. Az élményfürdő termálvize magnéziumot is tartalmaz. A magnézium egyik legfontosabb szerepe a szervezet energiaellátásában való közreműködés. Az idegek, az izmok és számos enzim hatékony működése lehetetlen nélküle. Elengedhetetlen az egészséges szívműködéshez, csökkenti a szívroham kockázatát, normalizálja a keringést. Csökkenti, illetve normális értékre állítja be a koleszterinszintet. Közreműködik az immunrendszer működésében, lassítja az öregedést. Természetes nyugtatószer (kalciummal együtt bevéve), mérsékli a depressziót, tompítja a stressz káros hatásait.
SZATMÁRNÉMETI AQUASTAR ÁRAK
ESEMÉNYEK
ESEMÉNYEK, ÚJDONSÁGOK

Tudjuk, hogy mindenki számára ez egy bizonytalan és félelmetes időszak de biztosítjuk önöket együttműködésünkről, továbbra is mindannyiuk jóléte lesz a fő szempont.

Tudjuk, hogy mindenki számára ez egy bizonytalan és félelmetes időszak de biztosítjuk önöket együttműködésünkről, továbbra is mindannyiuk jóléte lesz a fő szempont.

.

Örömünkre szolgál, hogy a régió jelenleg legnagyobb és legmodernebb finn szaunájával szolgálhatunk az Önök kényeztetésére.

 

Kedveskedjenek a környezetükben élő hölgyeknek egy kis kényeztetéssel.

 

 

MEDIA
VIDEO