Medencék

Az Aquastar aquapark fedett medencéi az év minden napján — időjárástól, évszaktól függetlenül — a vendégek rendelkezésére állnak.

A benti élménymedence a fürdőbe látogató vendégek egyik kedvenc tartózkodási helye. A 30-32 °C hőmérsékletű víz lehetővé teszi, hogy a család minden tagja lubickolhasson a közel 400 négyzetméteres medencében. Az úszásra kijelölt, 140 cm mélységű részben mindenki kedvére mozgathatja meg az ízületeit, majd következhet a valamivel alacsonyabb, 120 cm mélységű, élményelemekkel, körforgóval ellátott zóna a jól megérdemelt pihenéssel, szórakozással. 

Amint a gyermkek belépnek az élményfürdőbe, az első útjuk a gyermekmedencéhez vezet. A benti medence, bébipancsoló mélysége 20 — 80 cm, mely hatéves korig ajánlott. A szülőknek fölösleges aggódniuk, ugyanis ez a medence is fűtött, továbbá a kicsik egészségének az érdekében a 30-32 °C vízben a felnőttek csak térdig tartózkodhatnak. 

Az Aquastar 120 cm mélységű tanmedencéje leginkább a délutáni, kora esti órákban telik meg élettel. Több tucat gyerkőc — és nemcsak — követi, illetve teljesíti a többéves tapasztalattal rendelkező, az úszók körében kifejezetten kedvelt Donka Katalin és Tatár Szabolcs oktatók utasításait. A babaúszás oktatás szintén a tanmedencében zajlik. Grózingerné Perjési Zsuzsanna, gyógytornász és babaúszás oktató óráit a babák és a szülők kifejezetten élvezik. A tanmedence hőfoka 30-32 ° C . Az úszótanfolyamok ideje alatt a medence csak részlegesen használható. 

A szezonban a vendégek legimádottabb időtöltése a csúszdázás. A 140 cm mélységű, 30-32 ° C vízzel feltöltött csúszdamedence már a reggeli óráktól benépesül. Gyerekzsivaly, vidám nevetés, hatalmas csobbanások jellemzik az élményfürdő ezen részét a nyári hónapok alatt. Erről az Aquastar family (zöld), anakonda (sárga) és kamikaze (piros) csúszdái tehetnek. 

A szabadtéri élménymedence a szezonban szintén benépesül. A 120-140 cm mélységű medence úszásra és pihenésre, pancsolásra is kiváló. Bár a víz hőmérséklete jól látható helyen van kifüggesztve, vendégeink szeretik saját maguk elvégezni a vízminőségi ellenőrzést. Jelentjük, minden hasonló szemlén a szabdtéri élménymedencénk vize — is — jelesre vizsgázik. 

A 0.25-0.90 m mélységű szabdtéri gyermekmedence/bébipancsoló közvetlenül a csúszdák mögött található. A 30-32 ° C vízben 6 éves korig bárki megmártózhat, önfeledten pancsikolhat, lubickolhat. Mivel a termálmedence mellett található, a szülők, felvigyázókn gyermekeik tevékenységét akár a termálvízből is figyelemmel követhetik.

Természetesen nincs aquapark úszómdence nélkül. Ezzel mi is tisztában vagyunk, ezért arra gondoltunk, hogy egy 1,80 m mély, 25 m hosszú, rövidpályás úszómedencét kínálunk az önök kedvenc időtöltésének a lebonyolításához. Mi várjuk önöket. Önök mire várnak?

Az Aquastar vendégeinek jelentős része leginkább a termálvíz kiváló minősége miatt látogat el az élményfürdőbe. Két medencét is megtöltöttünk az 1300 m és 600 m mélyről feltörő közel 70, illetve 38 fokos termálvízzel. Reumatikus és egyéb ízületi bántalmak kezelésére kiváló termálvízeinket az év minden napján igénybe vehetik.