Rólunk

Az Aquastar, a régió első aquaparkja 2013 nyarán nyitotta meg kapuit. A Solarex Kft., a létesítményt működtető vállalat célja egy olyan élményfürdő létrehozása volt, amellyel a szolgáltatások minőségét tekintve a világ bármelyik pontjáról ide látogató turista elégedett legyen.

Az Aquastar a komplexum elhelyezkedésének köszönhetően is „nemzetközi vizekre” evezett, ugyanis a fürdőt mindössze 10 km választja el a magyarországi határtól, illetve 25 km Ukrajnától. Az aquaparkban ennek köszönhetően a szomszédos országokból, és természetesen a Szatmár megyéhez közeli megyékből is gyakran fordulnak meg vendégek.

A megközelítőleg 25 000 m²-en fekvő élményfürdő Szatmárnémeti központjától közel öt kilométerre található.  A többnyire európai uniós alapokból felépült létesítmény két termálvizes medencével, élményelemekkel ellátott szabadtéri és fedett medencével, úszómedencével, gyermekmedencével, csúszdákkal, szaunavilággal, kezelőbázissal, étteremmel, wellnes szolgáltatásokkal, hangulatos teraszokkal kényezteti az év minden napján a strandolni vágyókat.

Vendégeink számítógépes beléptetőrendszer segítségével juthatnak be a komplexumba. A szaunavilág mellett egy relaxációs szobát is kialakítottunk azok számára, akik a külvilág zajaitól mentesen egy nyugodt környezetben lazítanának. Ha olyan vendég lépi át a Vízek Birodalmának kapuját, aki nem tud úszni, ebben is segítünk önöknek.

Képzett oktatók közreműködésével naponta úszótanfolyamokat tartunk. Korhatár nincs, ugyanis csecsemőkortól százéves korig mindenkit várunk. Sőt, százéves kor fölött is.

A mozgássérülteknek akadálymentesített helyiségeket hoztunk létre, beleértve a számukra fenntartott parkolóhelyeket. A kismamák a baba-mama szobában pelenkázhatják, etethetik gyermekeiket.

A nagyobb gyerkőcökre is gondoltunk, akik két csobbanás között az épületben kialakított játszóházban ugrándozhatnak, míg  a meleg nyári napokon a szabadtéri játszóterünkön, egy hűsítő fagyit követően önfeledten hintázhatnak, csúszdázhatnak. 

A szülők kényelme is fontos szempont a számunkra, ugyanis a játszótér közvetlenül a grill terasz mellett található, így a felnőttek akár étkezés közben is kémlelhetik lurkóikat.

A mi célunk az, hogy önök elégedetten, ellazulva, felszabadultan távozzanak az élményfürdőnkből.

Az Aquastar aquapark vezetősége.