A kinti medencéken a sor

Tudjuk, hogy mindenki számára ez egy bizonytalan és félelmetes időszak de biztosítjuk önöket együttműködésünkről, továbbra is mindannyiuk jóléte lesz a fő szempont.

.

Bízunk abban, hogy a lehető legrövidebb időn belül minden jóra fordul, hogy újra együtt nevetünk majd és vendégeink számára ismét a felfrissülés oázisává, kedvenc kikapcsolódási célpontjává tudunk válni.

 A múlt heti beltéri takarítás és feltőtlenités után folytatjuk a felújitási munkálatokat a kinti medencékkel és az ezekhez tartozó részekkel. Továbbra is célunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk, éppen ezért ebben a kritikus periódusban is arra törekszünk, hogy egy még kellemesebb és tisztább, biztonságosabb és megújult környezetbe várjuk vissza önöket!

Az elmúlt napokban teljeskörűen felújítottuk az Aquastar fedett részlegét, ezen a héten pedig a kinti medencékre kerül a sor. Kezdjük a gyerekmedencével, majd az úszómedencét, csuszdamedencét, kinti élménymedencét a járólapokkal egyetemben alaposan megtisztítjuk és fertőtlenítjük. A felpattogzott fugát és a repedezett csempéket kicseréljük illetve a mosdókat teljesen kitakaritjuk és kifertőtlenitjük, hogy minden készen álljon a nyári szezon megkezdésére.

Örömmel értesítjük önöket, továbbra sem állunk le a felújítási munkálatokkal, minden apró mozzanatról beszámolunk ezentúl is, azért, hogy lássák mennyire fontos számunkra egy tiszta és higiénikus környezet biztosítása.

 

A mihamarabbi viszontlátás reményében kívánunk jó egészséget!