SZAUNASZEÁNSZOK: hétfő-szerda-péntek-szombat délutanonként

   Örömünkre szolgál, hogy a régió jelenleg legnagyobb és legmodernebb finn szaunájával szolgálhatunk az Önök kényeztetésére.

   Ennek ellenére, szaunánk férőhelye korlátozott, főképp amikor szaunamesterünk minden hétfőn, szerdán, péntek valamint szombat  délutánonként, egyedi módon melegíti fel az ellazulni vágyókat, segít csökkenteni a napi stresszt és kényezteti érzékeiket a szeánszok folyamán.

   Annak érdekében, hogy a szaunázás kényelmesebben zajlodhasson, mostantól opcionálisan CSAK felár ellenében tudja biztosítani helyét a szeánszokra. Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni következő szauna szeánszunkról, sőt, garantált helyet szeretne biztosítani magának, barátainak az említett napokon zajlódó szeánszokra (18.00, 19.00 valamint 20.00 órától), 2 lej/1 alkalom vagy 5 lej/3 alkalom  összeg kifizetése teszi lehetővé az Ön számára a szeánszon való részvételt.

   Mivel egy szeánsz alkalmával csupán 35 jegy kerül eladásra, kényelmük érdekében, megkérjük Önöket, a szauna szeánszon való részvételi szándékukat jelezzék a recepción, a belépőjegy megvásárlásakor.

 

Akik nem rendelkeznek speciális karkötővel (nem szeretné kifizetni a fent emlitett összeget), azoknak rendelkezesükre állnak a többi szaunáink.

Szeretettel várjuk Önöket!