Nincs pihenő a kényszerszünetben sem

Tudjuk, hogy mindenki számára ez egy bizonytalan és félelmetes időszak de biztosítjuk önöket együttműködésünkről, továbbra is mindannyiuk jóléte lesz a fő szempont.

Bízunk abban, hogy a lehető legrövidebb időn belül minden jóra fordul, hogy újra együtt nevetünk majd és vendégeink számára ismét a felfrissülés oázisává, kedvenc kikapcsolódási célpontjává tudunk válni.

Elárulunk egy apró titkot: tevékenységünket nem állítottuk le teljes egészében. Továbbra is célunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk, éppen ezért ebben a kritikus periódusban is arra törekszünk, hogy egy még kellemesebb és tisztább, biztonságosabb és megújult környezetbe várjuk vissza önöket!

Egy sikeresen de mégis hírtelen zárt extraszezon után, úgy döntöttünk, hogy teljeskörűen felújítjuk az Aquastar fedett részlegét. Leengedtük a a belső medencék vizeit és a körülöttük lévő járólapokkal egyetemben alaposan megtisztítottuk és fertőtlenítettük. A régió legszeretettebb élmény-és gyógyfürdőjének egyik kedvenc részlegét, a Szaunavilágot is felfrissítettük, így hivogatóan várja a kikapcsolódni vágyókat. A két termálmedencével folytattuk a sort, ahol szintén felújítási munkálatokat végeztünk, így minden kedves ide látogató újra élvezheti majd a csodatévő termálvíz jótékony hatását.

Örömmel értesítjük önöket, nem állunk le a felújítási munkálatokkal, minden apró mozzanatról beszámolunk ezentúl is, azért, hogy lássák mennyire fontos számunkra egy tiszta és higiénikus környezet biztosítása vendégeinknek.

 

A mihamarabbi viszontlátás reményében kívánunk jó egészséget!

Az Aquastar csapata