VENDÉGLÁTÁS

A téli időszakban a fedett medencékhez hasonlóan az Aquastar a gasztronómiában is a „maximumon ég” .

A földszinti büfénkben olyan pizzát ehetnek, amelynek valóban egyetlen korosztály sem tud ellenállni, de ez alól a hamburgerünk, a rántotthúsos szendvicsünk sem kivétel. Hétvégén, ünnepnapokon az emeleti éttermünkben friss, ízletes, összetett ételeinkből falatozhatnak. Nem tévedünk, ha kiemeljük a pacallevesünket, mely az egyik legkedveltebb étek az Aquastar konyhájának kínálatából.

Az aquapark leginkább a gyors ételekre fekteti a hangsúlyt a grill teraszain és az étteremben egyaránt. Az év minden napján sült tarja, csülök- és kolbász, grillezett csirkemell, miccs rendelhető. Természetesen szezontól függően az étterem kínálata bővül, így „őszelőn”  akár sütőtök is fogyasztható, de roston sült hal, alkalom adtán csirkepaprikás is készül az aquapark konyhájában.

Nyáron ki mond nemet egy hatalmas, jéghideg, hűsítő limonádéra, egy istenien finom lágyfagylaltra. Ha már szezon és gyors étel, a hot-dog és a shaorma a mi élményfürdőnkből sem hiányzik. Édesszájúak, önökre is gondoltunk. Kóstolják meg eper, vanília, csoki ízű fánkjainkat, illetve a szintén közkedvelt muffinunkat. Ha nálunk járnak, próbálják ki a fent említett finomságokat. Éttermünk rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Jó étvágyat.