AquaStar Satu Mare
4 Februarie 2023 - BAIE NOCTURNĂ

BAIE NOCTURNĂ în stil italian!

     Numărul pasionaților de wellness & SPA, care aleg baia nocturnă ca program de sâmbătă, este într-o creștere continuă, în parcul acvatic Aquastar.
     Dar nu este de mirare, din moment ce distracțiile nocturne combinate cu ședințe de saună au într-adevăr o atmosferă specială. „Odată ce ai gustat-o, este foarte greu să scapi de ea”.
     Dacă nu ai avut încă ocazia să trăiești aceste experiențe plăcute, atunci sâmbătă, 4 februarie, vino la Aguastar, unde vei avea parte de o adevărată atmosferă italiană.
     De data aceasta, distracția de noapte va fi făcută de neuitat de cele mai mari hituri italiene ale anilor ‘70, ‘80 și ‘90, condimentată de hituri de top în limba italiană, dar, bineînțeles, nici ședințele de saună mult așteptate nu vor fi lăsate deoparte. Pentru ca cele câteva ore petrecute în Aguastar să fie perfect complete, restaurantul de la etaj vă va aștepta cu preparate delicioase, iar bufetul de la parter va fi pregătit și el pentru cei care vor să se încarce cu o băutură răcoritoare.

     Biletul de intrare costă numai 35 de lei, indiferent de vârstă, cu acces la piscinele interioare, la cele două bazine cu apă termală, la toate saunele precum și la ședințele de saună.

     Așa că nu ratați baia nocturnă de sâmbătă seara: scufundați-vă în spuma melodiilor plăcute italiene!

     Andiamo tutti all`Aquastar!

Servicii / Facilitati