AquaStar Satu Mare
RESTAURANT

      Nu am uitat nici de cei care, după distracție și relaxare sunt dornici de plăceri culinare.


     Bucătarii noștri vă așteaptă cu o gamă largă de mâncăruri savuroase. Cine poate să spună nu unei ceafăe gustoasă sau unui piept de pui la grătar. Dar dacă comandați cârnați prăjiți, mici, pizza sau ciolan tot nu greșiți. Îți mai recomandăm delicioasa ciorbă de burtă, dar ocazional vă pregătim și o ciorbă haiducească tradițională sau ciorbă țărănească.

 

 

     Vara cine poate spune nu unei limonade uriașe, rece cu gheață,  sau unei înghețate delicioase. Dacă e vară, este sezonul fast-foodului, hot-dogul și hamburgerul nu lipsesc din meniul nostru. Mari amatori de dulciuri, ne-am gândit și la voi. Încercați gogoașele noastre cu aromă de căpșuni, vanilie și ciocolată, precum și brioșele foarte populare atât în rândul copiilor cât și pentru adulți. Dacă ne vizitați, nu ratați delicatesele menționate mai sus.    

 

 

    Organizăm evenimente în cadrul complexului Aquastar care cu siguranță vă vor readuce în locația noastră. Oferim servicii complete: organizare evenimente pentru copii și adulți, team building-uri, banchete, petreceri pentru zile de naștere, evenimente private. Vă așteptăm. Poftă bună.

Servicii / Facilitati