Ofertă pentru COMPANII

   Complexul Aquastar Satu Mare vă stă la dispoziție cu programe special dedicate companiilor. Sala VIP îmbracă o notă personală la fiecare eveniment găzduit, având ca rezultat deplina satisfacție a oaspeților ce aleg întotdeauna serviciile noastre!

 

   Astfel vă oferim posibilitatea ca evenimentele organizate (programe de team-building, conferințe, seminarii, zile de naștere etc.) să fie de un real succes.

 

   Sala VIP Aquastar asigură atmosfera potrivită pentru succesul evenimentelor corporate dispunând de instalație de sonorizare, videoproiector, aer conditionat,  Wi-Fi, servirea coffe break-ului sau a mesei. La cerere vă putem asigura traineri.

 

  Pentru un eveniment corporate desăvârșit savurați experienta SPA în Imperiul Apelor Aquastar Satu Mare!

 

   Cercetările arată că atunci când angajații sunt într-o formă fizică bună și sunt sănătoși, ei sunt mai fericiți și mai productivi. Concomitent crește productivitatea, încrederea în sine, îmbunătățește nivelul de comunicare, ajută la formarea echipei, sporește creativitatea, perfecționează personalitatea și moralul angajatului și nu în ultimul rând este un bun prilej de a se simți bine.

 

        Aquastar Welness & SPA vă invită:

   - să vă relaxați în bazine cu apă încălzită cu elemente de senzații;

   - să vă recreați în 2 bazine cu apă termală;

   - să vă deconectați în cele 8 saune (dintre care o saună, cea mai mare în regiunea noastră, vă așteaptă săptămânal cu programe de saune alături de un maestru de saună);

   - să vă recuperați și să vă relaxați în timpul unui masaj;

   - să vă mențineți în formă în sala fitness bine echipat cu  echipamente cardio şi echipamente de forță de ultimă generație.

 

   Nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0748 058 414  pentru a găsi împreună cele mai avantajoase soluții pentru evenimentul Dumneavoastră.