RESTAURANT

Aquaparcul Aquastar încearcă să fie la un nivel cât mai înalt și din punct de vedere al gastronomiei.

Bucătarii noștri cu experiență bogată vă așteaptă cu o gamă de mâncare variată și bogată. În sezonul estival cine poate să spune nu la o ceafă gustoasă sau la un piept de pui la grătar cum nu ați mai întâlnit prin zonă. Clienții aquaparcului nu greșesc nici dacă aleg supele noastre delicioase, cum ar fi ciorba de burtă sau ciorbă țărănească, supă de fasole jókai, sau supă de cartofi.

Bineînțeles lista continuă. Să nu vă speriați, această enumerare conține și mititeii și cârnații atât de îndrăgiți de clienții noștri. Pentru că micii fără bere sunt ca și bărbații fără femeie, vă invităm pe terasele noastre cochete să beți o bere rece la sticlă, sau de ce nu, la halbă.

Dragi copii pentru voi avem înghețată dulce și rece. Dacă intrați în incinta aquaparcului și observați un rând interminabil, înseamnă că clienții noștri stau după înghețată. Nu mai există un loc în lume, unde să nu găsiți shaorma.

Noi nu vrem să fim excepții în cazul acesta, așa că vă așteptăm pe terasa în spatele scenei la o shaorma irezistibilă la gust, și  inimitabil ca și mărime. Cremwurști, corn, muștar, ketchup, maioneză? Da, acestea sunt materialele de bază pentru un hot-dog unic, pe care îl găsiți lângă standul de shaorma la un preț rezonabil.

În extrasezon nimeni nu rezistă să nu mănînce o pizza extraordinar de bună și plăcută la gust, sau un sandwich cu șnițel de porc. Doriți o salată bună și sănătoasă, un pește la grătar, un dovleac prăjit, sau eventual o gogoașă dulce și foarte bună? Sunteți la locul potrivit. Poftă bună!

Organizăm evenimente în cadrul complexului Aquastar care cu siguranță vă vor readuce în locația noastră. Oferim servicii complete: organizare evenimente pentru copii și adulți, team building-uri, banchete, petreceri pentru zile de naștere, evenimente private etc.

Dacă v-am stârnit interesul, nu ezitați sa ne contactați!

Vă așteptăm cu drag!