AquaStar Satu Mare
Despre Noi

        Aflat pe o suprafață de aproape 3,5 hectare, complexul acvatic este popular datorită apei termale și a piscinelor încălzite, pentru varietatea saunelor, grație toboganelor exterioare, și nu în ultimul rând pentru mâncarea delicioasă și întotdeauna proaspătă!
        Complexul acvatic este dotat cu cinci piscine exterioare  – piscină de relaxare și distracţie, un bazin cu apă termală , piscină semiolimpică, piscină pentru copii, iar pentru aventurieri – piscină cu tobogane (Anakonda, Kamikaze și Family), precum și  patru piscine interioare cu destinații diferite (650 mp) – de la bazine de copii, la bazine de relaxare cu hidromasaj, bazin cu apă termală și de înot.
        Pe segmental de wellness şi spa, complexul propune un concept variat de programe de îmbunătăţire şi păstrare a sănătăţii fiind amenajate opt saune (trei finlandeze, două cu aburi – hammam, două cu infraroşu şi una salină, construită cu pereţi din cuburi de sare de Himalaya).
        AquaStar vine în întâmpinarea vizitatorilor cu o bază de tratament, AquaMedica, care oferă tratamente de balneo-fizio-kinetoterapeutice și masaj, într-un ambient plăcut vizitatorilor, care solicită astfel de servicii medicale pe baza unor recomandări medicale.
       Dacă în perioada anotimpului rece ne bucurăm doar de bazinele interioare, în sezonul estival se deschide și partea exterioară a complexului acvatic și se dă startul la distracție pe tobogane, terasele se umple de viață iar piscinele exterioare cu apă încălzită vă invită să petreceți momente de calitate, intr-un cadru special, alături de prieteni și familie.
       Modernism, condiții de cea mai înaltă calitate și servicii impecabile, curățenie și ordine la fiecare pas și tot ce își poate dori omul la un ștrand modern, iar toate acestea nu sunt undeva în vestul Europei, ci aici, în Iperiul Apelor Aquastar Satu Mare.

Servicii / Facilitati