AquaStar Satu Mare
Regulament interior

Stimați clienți

Vă aducem la cunostință regulamentul de ordine interioară obligatorie In cazul utilizării serviciilor complexului! Vă atragem atenția asupra faptului că în momentul achitării serviciilor noastre acceptați regulamentul de ordine interioară și vă asumați respectarea acestuia. In cazul nerespectării regulamentului, S.C.Solarex SRL nu își asumă nici o responsabilitate si poate pretinde despăgubiri pentru pagubele produse de clienți.

Complexul Aquastar își rezervă dreptul de a selecta clienții!

Dispozitii generale

1. Intrarea în incinta Complexului Aquastar se face doar cu bilet de intrare valabil. Este obligatorie purtarea brățării magnetice primite odată cu achitarea biletului și utilizarea acesteia la toate porțile magnetice din complex. Angajații S.C.Solarex SRL sau a firmei de pază si securitate sunt îndreptățiți să verifice oricând biletele de intrare, iar clienții sunt obligați să le prezinte.

2. Brățările magnetice primite la casa de bilete sunt valabile pentru ziua respectivă și pentru o singură intrare. Pierderea sau degradarea brățării magnetice se penalizează cu 60 Lei.

3. Lista de prețuri valabile, precum și orarul de funcționare sunt afișate la intrare lîngă casa de bilete. Casa de bilete se închide cu o oră înainte de închidere a Complexului Aquastar.

4. Orice persoană care beneficiază de serviciile oferite de Complexului Aquastar are obligația de a respecta îndrumările, instrucțiunile personalului, instructorilor de înot, a personalului de pază și securitate.

5. Este obligatorie folosirea șlapilor în Complexul Aquastar. Atenție sporită la umezeala din zona bazinelor, toboganelor, a structurilor de oțel. Pericol de alunecare! Operatorul nu își asumă răspunderea pentru accidentele cauzate în urma alunecării!

6. Pentru evitarea accidentelor, vă rugăm să respectați indrumările personalului si panourilor de atenționare.

7. In cazuri excepționale sau din motive tehnice, Complexul Aquastar poate întrerupe activitatea, parțial sau în totalitate. În acest caz, valoarea biletelor de intrare sau ale serviciilor plătite nu se vor putea restitui.

8. Vă rugăm ca în cazul unui eveniment ieșit din comun - accident, incendiu, prezența unor obiecte periculoase - să anunțați personalul pentru a putea interveni. Pentru siguranța clienților, incinta Complexului Aquastar este supravegheat cu camere video. Înregistrările vor putea fi folosite în caz de nevoie, ca probe .

9. În cazuri excepționale , defecțiuni tehnice, conducerea complexului poate schimba programul afișat la intrare.

10. În cazul utilizării dotărilor într-un mod neadecvat, fără respectarea instrucțiunilor, pictogramelor ,S.C.Solarex SRL nu își asumă responsabilitatea pentru accidentele provocate de către clienți.

11. Parcarea complexului nu este dotată cu camere video. Pentru pagube produse în parcarea aquaparcului, conducerea Aquastar nu îsi asumă nici o responsabilitate.

12. Pentru siguranța clienților noștri complexul Aquastar este dotat cu camere de supraveghere. Dacă considerați că prin această măsură este încălcat dreptul la viață privată, vă rugăm nu intrați în zonele marcate ca atare.

Intrarea clienților

1. Clienții beneficiază de serviciile complexului în ordinea sosirii.

2. Folosirea dotărilor, toboganelor din complexul Aquastar se face pe proprie răspundere.

3. Copiii minori (sub 18 ani) pot utiliza toboganele doar prin asumarea răspunderii și sub supravegherea permanentă a reprezentanților legali, a părinților acestora.

4. Minorii care nu știu să înoate pot folosi bazinele, doar sub supravegherea adulților.

5. Utilizarea bazinelor cu apă termală nu este indicată copiilor sub 14 ani.

6. Copiii sub 3 ani au acces gratuit în complexul Aquastar.

7. Copiii sub 14 ani intră în complexul Aquastar doar cu părinți sau cu reprezentantii lor legali.

Obligațiile clienților

 1.Este interzis consumul de alimente si băuturi în bazine și pe tobogane.

 2. În complexul Aquastar  este interzisă prezența persoanelor în stare de ebrietate sau sub influența substantelor halucinogene.

3. În incinta complexului Aquastar este interzisă introducerea obiectelor contondente și periculoase.

4. În sauna finlandeză este obligatorie folosirea prosopului.

5. În incinta complexului Aquastar este interzis accesul cu animale de companie.

6. Se interzice utilizarea bazinelor,saunelor și a toboganelor, de către persoane care acuză stări febrile, boli contagioase, răni deschise, sau se află în stare de ebrietate sau sub influența unor substanțe halucinogene.

7. Înaintea utilizării bazinelor, saunelor și a toboganelor este obligatoriu folosirea dușului si a cuvei pentru spălarea picioarelor.

8. Cu excepția biletelor promoționale (siesta, baie nocturnă) sauna nu este inclusă în prețul biletului. Clientul care cumpără numai bilet de saună, nu are acces la piscine.

9. Utilizarea bazinelor și a saunelor se face doar în costum de baie. Reglementarea este valabilă și pentru copii.

10.Este obligatorie pentru copiii sub 3 ani, folosirea scutecelor speciale pentru apă.

11. Fumatul în incinta Complexului Aquastar este permis doar în locurile special amenajate.

12. Copii sub 12 ani nu au acces în Lumea Saunelor. Ei pot intru numai la salină.

13. Vă rugăm nu intrați în piscine cu saltea sau colac de mare dimensiune.

14. Din motive igienice vă rugăm să folosiți șapcă pentru înot.

15. Persoanele care încalcă regualmentul interior, cu un comportament neadecvat, aflate sub influența băuturilor alcoolice sau al drogurilor, cu o igienă necorespunzătoare, ori fără costum de baie, vor fi îndepărtate din incinta complexului Aquastar și nu vor mai avea dreptul de a intra în interiorul parcului acvatic. Persoanelor aflate în această situație, nu se va restitui prețul biletului achitat la intrare.

16. Folosirea dispozitivelor de tip IQOS și țigărilor electronice în interiorul Parcului Acvatic Aquastar sunt strict interzise.

17. Purtarea bijuteriilor în piscine este interzisã.

 

 

ESTE INTERZIS:

- utilizarea bazinelor sau a toboganelor dacă suprafața corpului este unsă cu ulei sau cremă de plajă,

- utilizarea săpunului, a gelului de duș sau a oricăror altor substante care pot polua apa din bazine si tobogane,

- introducerea In bazine, pe tobogane sau în preajma acestora, a obiectelor fragile/ sticle, pahare etc./ sau a oricaror alte obiecte care pot provoca accidente sau vătămări corporale,

- accesul în piscine cu saltele gonflabile

- accesul cu colac în bazinul de înot

 - utilizarea bazinelor de înot, cu adâncime mai mare, persoanelor care nu știu să înoate,

 - săritul, stropitul sau jocul cu mingea în bazine, deoarece acestea pot provoca discomfort altor persoane,

 - folosirea și sezutul adulților în bazinele pentru copii,

 - folosirea saunelor de către copii sub 12 ani,

 - folosirea bazinelor, saunelor fără costum de baie sau în haine de stradă,

 - consumul alimentelor: în vestiare, bazine, saune și în jurul acestora, în locurile de relaxare, precum si poluarea apei prin nerespectarea curățeniei si a normelor igienico-sanitare,

- blocarea scărilor de la bazine.

 

Despăgubiri

1. S.C.Solarex SRL-Complex Aquastar nu își asumă răspunderea pentru bunurile si valorile depuse în dulapuri si nici pentru obiectele Iăsate nesupravegheate în cabine sau în orice loc din incinta complexului.

2. La solicitarea clienților, Complexul oferă dulapuri pentru păstrare de valori.

3. Vă rugăm să predați obiectele găsite pe teritoriul complexului serviciului de pază și securitate. Aceștia au obligația de a le prelua și în cazul în care proprietarul de drept al bunului îl revendică, predarea se va face in urma verificării actului de identitate si pe bază de semnătura.

4. Persoanele găsite vinovate de exploatarea defectuoasă a instalațiilor, toboganelor, utilajelor, bunurilor Complexului Aquastar, cu bună știință sau din neglijență, cei care provoacă acte de vanadalism sau sunt găsiți vinovați de furt, au obligatia de a suporta integral valoarea pagubei produse. Împotriva acestora, SC.Solarex SRL poate acționa contravențional sau penal. Părinții sunt obligați să suporte orice pagubă produsă de copilul lor minor. La sesizarea nerespectării regulamentului, orice persoană poate fi înIăturată de îndată din incinta complexului.

5. Vă rugăm să dați dovadă de un comportament civilizat și respect fată de toate persoanele din jurul Dvs., ca timpul petrecut In Complexul Aquastar să fie cât mai plăcut.

6. Respectarea regulamentului de ordine interioara este obligatoriu pentru toti clienții Complexului Aquastar! Clienții pot face sesizări în scris, cu privire la calitatea serviciilor si comportamentul personalului, în caietul consumatorului, iar aprecierile pot fi înscrise în cartea de oaspeti. Acestea le puteți găsi la recepția complexului.

 

Servicii / Facilitati