AquaStar Satu Mare
Piscine

     Piscinele acoperite ale complexului acvatic Aquastar vă stău la dispoziție în ficare zi ale anului, indiferent de vreme.

Zona piscinelor interioare cuprinde:

     Piscină de relaxare și distracții:

     Cu o suprafaţă de 384.89 mp şi adâncime de max. 140 cm este poziţionată central şi este construită dintr-un ansamblu complex de bazine, apa având o temperatură de 30-32 grade Celsius. Este dotată cu un sistem de hidro-aeromasaj, de tip jacuzzi şi elemente de senzaţie: duşuri în formă de „gât de lebădă", cascadă de presiune şi alte surprize.

 

     Două bazine cu apă termală:

     Aquastar dispune de două bazine cu apă termală, unul semiacoperit şi unul in aer liber. Apa termală din cele două piscine, este captată din puţurile proprii, de la o adâncime de 1300 m, respectiv 600 m, având o temperatură de 70°C, respectiv 38 °C. Efectele benefice ale apelor termale: - Afecţiuni reumatismale inflamatorii - Afecţiuni reumatismale degenerative Afecţiuni reumatismale abarticulare - Afecţiuni post-traumatice - Afecţiuni neurologice periferice - Afecţiuni neurologice centrale - Afecţiuni ginecologice - Afecţiuni associate (boli de nutritie ,si metabolism).

 

     Piscină de înot pentru începători:

     Are o suprafaţă de 101.20 mp şi o adâncime de max. 120 cm, este un bazin în formă rectangulară, conceput pentru învăţarea înotului şi permite utilizarea de grupuri de aerobic şi gimnastică acvatică. Temperatura apei este de 30-32 grade Celsius.

 

     Piscină pentru copii:

     Are o suprafaţă de 86.70 mp şi o adâncime care variază între 15 si 50 cm, cuprinde trei bazine cu legătura intre ele, având trei trepte de adâncime. Temperatura apei este cuprinsă între 30 şi 32 grade Celsius.

 

Piscinele din aer liber se deschid în perioada sezonului estival:

     Piscină cu tobogane acvatice:

     Este considerat bazinul de atracţie principal , având o suprafaţă de luciu de apă de 125.43 mp şi temperatura apei de 27 - 29 grade Celsius.
     Piscina va fi prevazută şi dotată cu tobogane acvatice:
- de tip „Anacondă" in formă spirală, cu pista de alunecare înschisă, de viteza mare, recoma ndat peste 12 ani
- de tip „Kamikaze" în formă dreaptă, cu pista de alunecare de viteza mare, dar cu un grad de siguranţă maximă şi amuzament , recomandată pentru persoanele cu vârstă peste 12 ani,
- de tip „Family" în formă dreaptă, cu pista de alunecare de viteza medie, lăţimea acestuia permitând distracţia mai multor persoane concomitet, deci familia poate fi împreună s n clipele de distracţie. Recomandat peste vârsta de 10 ani.

 

     Piscină de relaxare și distracţii:

     Cu o suprafaţă de 302.12 mp., cu o adâncime de 140 cm și o temperatură a apei de 29 - 31 grade Celsius este prevăzută cu elemente de senzaţie: cascade de presiune şi jeturi de aer, îmbrăcând diverse forme geometrice şi are facilitatea accesului persoanelor cu dizabilitaţi locomotorii, piscina fiind dotată cu un sistem elevator care permite transferul bolnavului din căruciorul rulant in piscină.

 

     Piscină pentru copii:

     Cu o suprafaţă de 72.06 mp (30-32°C) fiind subimpărţită în trei piscine cu nivele de adâncime variabilă, cu compartimente de comunicare între ele. Fiecare bazin deserveşte o categorie a parte de vizitatori: bebeluşi cu însoţitori, copii preşcolari şi şcolari. Este dotată cu diferite ansambluri de jocuri acvatice pentru copii. Adâncimea acestora variază între 0.25 şi 0.90 m.

 

     Bazin de înot semiolimpic:

     Cu o lungime de 25 m şi adâncime 1.80 m, va permite practicarea acestui sport în conditii foarte bune, dar şi ca formă de terapie pentru unele afecţiuni medicale, temperatura apei variază între 25-27 grade Celsius.

 

Servicii / Facilitati