AquaStar Satu Mare
Redeschidem LUNI – 3 aprilie

      În ultimele zile, în cel mai preferat centru balnear din regiunea noastră, la Aquastar Satu Mare s-au desfășurat lucrări de întreținere pentru a asigura în continuare condiții excelente. Și dacă și tu ai așteptat cu sufletul la gură să se termine întreținerea și Aquastar să-și redeschidă din nou porțile, atunci avem o veste bună și una și mai bună pentru tine.
     Să începem cu primul: luni, 3 aprilie, de la ora 10:00,  Aquastar îi va aștepta din nou pe clienții dornici de relaxare, alături de sesiunile de saună care reîncarcă trupul și sufletul. Cealaltă veste bună, este că poți profita în continuare de biletele promoționale binecunoscute și îndrăgite.
     De luni până vineri, între orele 10:00 și 14:00, poți opta pentru biletul MATINAL, când te poți bălăci cu doar 23 de lei, iar pentru 22 de lei în plus, vei fi răsfățat de o saună fierbinte. Dacă este după-amiază, atunci este timpul pentru o SIESTA: biletul de intrare de 32 de lei, disponibil de la 14:00 la 17:00, include și utilizarea piscinelor și a saunelor.
     Biletul promoțional pentru adulți, care e valabil de luni până vineri de la ora 17:30, costă doar 32 de lei (+ bilet la saune 22 de lei), iar elevii, studenții, copiii și pensionarii se pot bucura de apa plăcută. a piscinelor la un preț și mai bun de 23 de lei .
     Ți-e dor de ședințele de saună? Luni, miercuri, vineri și sâmbătă după-amiază, cei care doresc să se relaxeze vor fi în continuare așteptați la sesiunile de saună foarte populare, marca Aquastar.


     Notați-vă data: LUNI, 3 aprilie, este momentul să vă odihniți și să vă reîncărcați, vă așteptăm din nou în Imperiul Apelor Aquastar Satu Mare!

Servicii / Facilitati