AquaStar Satu Mare
MASAJ ȘI PACHETE WELLNESS

MASAJUL - "miracol" pentru corp și minte

     Masajul, un mijloc de alinare a durerii și una dintre cele mai îndrăgite metode de relaxare. De-a lungul timpului, masajul s-a transformat în una dintre cele mai căutate mijloace de relaxare a corpului, a minții și a sufletului.  Are  beneficii în diverse afecțiuni medicale și totodată poate fi folosit pentru înfrumusețare. 

     Baza de tratament Aqua Medica oferă consultaţii medicale şi tratamente balneo-fizio-kinetoterapeutice și masaj şi wellness într-un ambient plăcut, vizitatorilor care solicită astfel de servicii.

     Specialiștii dedicați de la Aqua Medica așteaptă pacienţii la tratament de luni până vineri între orele 08:30 -20:30 şi clienţii pentru servicii de wellness de  luni până duminică între orele 10:00- 19:00. Dr. Tămaș Alexandrina, medic specialist de recuperare medicală,  medicină fizică şi balneologie vă aștesptă în fiecare zi inclusiv cu tratamente gratuite datorită contractului cu Casa Judeţeană de Asigurări  de Sănătate.
     Baza de tratament Aqua Medica oferă consultaţii medicale de  recuperare medicală, medicină  fizică şi balneologie, tratamente balneo-fizio-kinetoterapeutice, masaj şi împachetări cu nămol.

     Pentru programări on-line accesați: Aquastarmedica

Servicii / Facilitati